Top 5 waardevolle relatiegeschenken die echt leuk zijn om te krijgen 0

relatiegeschenk

Wil jij je zakenrelaties laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn en wil je echt impact maken. Kies dan niet voor een wegwerpartikel, maar voor een mooi item waarbij je zakelijke contact steeds aan jouw bedrijf denkt als hij of zij ernaar kijkt. Op deze manier kunnen relatiegeschenken je bedrijf vooruit helpen. Een fles wijn is fijn, maar die is ook op een gegeven moment leeg. En je weet, uit het oog, uit het hart. Dat geldt ook voor je zakelijke relaties. Terwijl je bij een duurzaam relatiegeschenk de potentie hebt om van voortdurende reclame te kunnen genieten voor je bedrijf! Daarom hebben we hier een top 5 voor je verzameld met waardevolle relatiegeschenken die echt leuk zijn om te krijgen.

Producten met een verhaal

Wil je als bedrijf laten zien waar je voor staat en je geeft om het klimaat, het milieu en de aarde? Kies dan eens voor ecologische relatiegeschenken, promotionele producten met een verhaal! Zo kun je kiezen voor water- of energiebesparende gadgets, zoals een mobiele oplader op zonne-energie, een Dopper waterfles of een Tony’s Chocolonely reep met slaafvrije chocolade. Uiteraard voorzien met een logo van jouw bedrijf erop. Hier sla je gegarandeerd een goede slag. 

Uitwisbare notitieboeken

notebook

Vrijwel al je zakenrelaties zullen gebruik maken van enige vorm van een notitieboek. Voor to-do lijstjes, even snel een goed idee noteren of om vergaderingen te notuleren. Waar zij een notitieboek ook voor gebruiken, het is de uitgelezen gelegenheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Met uitwisbare notitieboeken kun je jezelf en je bedrijf blijvend onder de aandacht brengen en straal je ook nog eens duurzaamheid uit. Je hoeft een uitwisbaar notitieboek immers nooit weg te gooien! Zo maak je zeker een onuitwisbare indruk.

Een groene verrassing

Breng wat meer groen in de wereld met je relatiegeschenk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie plant, bloembollen of zaden met bijvoorbeeld een pot met je logo van het bedrijf erop of het logo op het zaadmatje zelf. Er zijn veel verschillende opties als je kiest voor een groene verrassing als relatiegeschenk. Kies daarbij wel voor een plant of bloem die lang bloeit, zo creëer je langdurige impact voor je bedrijf!

Gepersonaliseerde powerbanks

powerbank

We leven tegenwoordig in een maatschappij waar al onze digitale gadgets niet uit weg te denken zijn. Niets is vervelender dan halverwege de werkdag met een lege mobiele telefoon of tablet zitten. Dit is een mooie kans voor uw bedrijf om je relatiegeschenk op af te stemmen. Wat dacht je namelijk van een gepersonaliseerde powerbank? Die komt gegarandeerd van pas bij uw zakelijke relaties. Een mooi moment om onder de aandacht te komen als oplossing voor uw klanten  in de tijden van batterijnood!

Doneer!

Tot slot kun je ook voor de mogelijkheid kiezen om een keer geen product aan te schaffen, maar impact te maken in naam van je zakelijke relatie. Dit kan op vele manieren, bijvoorbeeld door een lokale sportclub van je zakelijke relatie te sponsoren, een dier te adopteren in naam van je klant of laat een ster naar je relatie vernoemen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar origineel is het wel!

Previous ArticleNext Article
CARRIERE ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *