Rolling Stones in Brussel, daar moet je bij zijn! 0

The Rolling Stones

Eindelijk is alles weer terug naar het oude normaal. Alles is weer open en er mogen weer concerten en festivals worden gegeven. Binnenkort staat ook het concert van The Rolling Stones weer op de planning. Dit keer wordt het concert gegeven in Brussel. Alle fans moeten daar natuurlijk bij zijn. Alles wat je moet weten over het concert, lees je in dit artikel.

De tickets bemachtigen

Op maandag 11 juli om 20:00 uur staan The Rolling Stones op de planken in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel. Op dit moment zijn er nog een aantal tickets beschikbaar voor dit gave concert. Bekijk hier of je nog wat tickets kunt bemachtigen. Let op: de tickets zijn redelijk prijzig. Zo kun je pas vanaf € 156 euro een kaartje kopen. De prijzen lopen op tot de € 2.000 euro. Dat zijn natuurlijk hele andere prijzen, dan wanneer je naar een concert gaat van een Belgische artiest. 

Zijn de tickets uitverkocht? Dan moet je wellicht uitwijken naar Duitsland of Nederland, waar ze deze zomer ook op de planken staan. Echter vliegen deze kaarten ook over de toonbank, dus je moet er snel bij zijn, wil je nog kaarten kunnen bemachtigen. Bedenk dat de tickets voor deze show natuurlijk ook zo duur zijn. Houd daarbij ook rekening met de reis er naartoe. Benzine is alles behalve gratis tegenwoordig, dus neem dat zeker mee in de berekening van dit concert. Een parkeerticket bij het stadion zal ook niet goedkoop zijn. Daarom is het verstandig om altijd eerst te proberen om die tickets in België te bemachtigen. 

Informatie over de tour

Deze reeks aan concerten worden georganiseerd om de 60 speciale jaren met elkaar te vieren. Het wordt ook wel de “Stones Sixty 2022 European Tour” genoemd. Hiervoor reizen ze heel Europa rond de komende zomer. Daar kun jij bij zijn als je nog een van de tickets op tijd weet te bemachtigen. 

In mei heeft de band een nieuw album gelanceerd, waarbij er terug wordt gedacht aan de live shows in 1977. Deze shows waren er een paar voor in de boeken. Ze traden in 1977 in het geheim op in Toronto en daar is dit album ook op gebaseerd. Wellicht dat er een aantal nummers van het nieuwste album worden gespeeld op de tour die ze door Europa maken komende zomer. Zorg daarom dat je alvast wat liedjes insgetudeerd hebt, zodat je flink hard mee kan zingen tijdens een van de concerten. Je kunt hier lezen, waar je deze muziek onder andere kan luisteren. 

Meisje met t-shirt van The Rolling Stones
Meisje met t-shirt van The Rolling Stones

Hoe scoor je tickets?

De tickets zijn online te verkrijgen, maar zijn dus best prijzig. Je moet er ook snel bij wezen, wil je nog wat tickets kunnen scoren. Als je momenteel geen geld hebt voor zo’n grote uitgave is het een kwestie van snel geld verdienen. Kijk eens kritisch om je heen in huis of je niet iets kunt verkopen, waar je in een klap veel geld aan kunt verdienen. Een concert van de Rolling Stones in jouw eigen land meemaken is natuurlijk iets om nooit te vergeten. Het is daarnaast ook een ervaring voor in de boeken. Dus mocht je de kans hebben, om tickets te bemachtigen, dan is het echt aan te raden om ze te scoren. Het is namelijk maar weer de vraag of er nog ooit zo’n grote tour zou plaatsvinden en of ze überhaupt nog op korte termijn in de buurt op gaan treden. Zet daarom alles op alles om geld te verdienen om die tickets te kopen. Het kan misschien wel de laatste keer zijn dat je er bij kunt zijn.

Previous ArticleNext Article
Evenementen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *