Snel geld verdienen voor de Tilburgse Kermis 0

Tilburgse Kermis Gezelligheid

De Tilburgse Kermis staat alweer bijna voor de deur. Dat betekent dat we nog maar een korte periode hebben om te sparen en geld te verdienen. Je moet namelijk wel met een volle portemonnee naar de Tilburgse Kermis gaan, wil je er vol van kunnen genieten. Net zoals alle andere dingen, zijn de prijzen van de attracties natuurlijk ook gestegen en ook een terrasje is tegenwoordig niet meer goedkoop. Laten we samen snel geld verdienen. Lees in dit artikel wat je dan het beste kunt doen. 

Zet het te koop!

De snelste manier van geld verdienen is misschien wel het verkopen van spullen. Alles wat je niet meer nodig hebt of wat al jaren niet van zolder is geweest kun je maar beter verkopen. Er zijn een hoop verkoopkanalen waar jij je spullen kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Marktplaats, waar iedereen zijn inboedel op verkoopt. Op Facebook heb je een andere variant, die Marketplace heet. Ook offline kun je jouw spullen makkelijk aan de man brengen. Kijk of er nog een garage sale wordt georganiseerd in jouw buurt of ga op een rommelmarkt staan. Dat zijn de 4 grootste verkoopkanalen om je spullen op kwijt te raken. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je verkoopt het. De meeste mensen denken meteen aan het verkopen van hun inboedel. Maar, er zijn ook andere dingen waar je flink veel geld mee kunt verdienen. Misschien heb je nog wel oude muntstukken of andere oude producten die je normaal gesproken weg zou gooien. Vaak weet je nog niet eens dat je die spullen had en denk je dat ze niks meer waard zijn. Het tegenovergestelde is vaak waar. Verzamelaars willen daar nog wel eens flink wat geld voor bieden. 

Heb je nog oude munten over van attracties Tilburgse Kermis? Wellicht kun je er een verzamelaar of echte kermisfan er wel blij mee maken. Vraag er wel genoeg geld voor, want anders kun je natuurlijk niet genoeg verdienen om uit te geven dit jaar. 

Ga werken op de Tilburgse Kermis

Elk jaar zoeken ze weer een heleboel mensen om op de Tilburgse Kermis te werken. Nu is precies de periode om daarvoor te gaan solliciteren. Op die manier kun je nog meer van de kermis meekrijgen, dan dat je anders doet als bezoeker. Zorg wel dat je werktijden gunstig zijn, zodat je zelf ook over de kermis kan lopen en kunt genieten van de sfeer. 

Werken op de kermis geeft je wel de mogelijkheid om meteen je verdiende geld op te maken aan de attracties die er staan. Daar zitten natuurlijk voor- en nadelen aan. Een voordeel kan zijn dat je geen spaargeld op hoeft te maken. In principe speel je quitte en mis je het geld niet. Dit omdat je alles wat je verdient, toch meteen uitgeeft. Aan de andere kant kan het er wel voor zorgen dat je misschien meer uitgeeft dan normaal en misschien ook meer dan je wil of dat de bedoeling was. 

Daarentegen kun je dat ook weer goedmaken met een volle dag werken op de kermis. Lukt het je niet om openstaande vacatures te vinden? Kijk dan eens in de Facebookgroep “kermis personeel gezocht”. Wie weet staan er passende vacatures in. Natuurlijk kun je ook zelf een oproep plaatsen over dat je graag op de Tilburgse Kermis wil werken. Wellicht ziet een van de kermis exploitanten jouw oproep en kun je zo aan een leuke bijbaan komen deze zomer! Wie weet levert het je nog meer op en sta je binnenkort op meerdere kermissen door het hele land. 

Maar eerst de Tilburgse Kermis met Roze Maandag natuurlijk, want die gaat op vrijdag 22 juli alweer van start! 

Previous ArticleNext Article
Evenementen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *